Wij zijn bezig om een mapje te maken met kunst voor je raam door creatieve mensen. Als je mee wilt doen kun je op een lijst komen, zodat mensen in Houten zien waar de kunstwerken te vinden zijn.
Plaats een foto van een van je kunstwerken die je voor het raam wil plaatsen en vermeld je adres in de reactie van deze post.
Bevrijding is een thema die ons allemaal aangaat. Vandaar dat wij iedereen willen uitnodigen: kunstenaars, kinderen en creatieve mensen uit Houten e.o. om een kunstwerk voor je raam te zetten. Zo willen wij Corona proof toch de vrijheid met elkaar vieren!
Wanneer: Vanaf zaterdag 2 tot zaterdag 9 mei.
Waar: In het raam van je woning, waar het zichtbaar is voor andere mensen.
Regels:
1. Niet aanbellen op de adressen
2. Houd je aan de regels van het RIVM aan.
3. Als je het kunstwerk wilt kopen, kun je contact opnemen, zet er dan een prijs bij met je website/facebookpagina
4. Wees respectvol naar de ander.
Wij vieren Vrijheid met Kunst. Op maar liefst 21 plaatsen in Houten en ‘t Goy hebben kunstenaars, kinderen en creatieve mensen kunst in hun raam geplaatst. Stap op je fiets en bewonder de kunstwerken. Op de FB pagina van Kunst om de Hoek vind je een map met werken van deelnemende kunstenaars en een google map met de adressen.
Wil je meedoen?. Zend een berichtje naar de pr-commissie, met een foto van je werk. De werken blijven staan t/m zaterdag 9 mei!
Zo willen wij Corona proof toch de vrijheid met elkaar vieren!
pr-commissie@kodh.nl